Voordelen:

  • Gratis plaatsen van advertenties.
  • Handige account om uw advertenties te beheren.
  • Heel Nederland zoekt mee om het gezochte boek te vinden.
  • Succes met uw boekenzoektocht!

Recent gezocht:

Schrijver: VIA DELLA PACE (pseud)
Titel: Het gezin van Lord Trueheart, of de invloed van het geloof en het hypnotisme. Oorsptonkelijke roman Het gezin van Lord Trueheart, of de invloed van het geloof en het hypnotisme
Bijz. heden: 1889, Utr., Kemink & Zoon. ca. 272 blz.
Gezocht door: n.v.t.

Plaats gratis uw advertentie.

Met trots presenteert De Boekenzoekdienst de vernieuwde en tevens gratis website! Vanaf nu kunt u op deze website uw lang gezochte boek als advertentie opgeven. Vele antiquariaten, boekhandelaren en verzamelaars helpen u mee met zoeken! Klik hierboven op de opties Plaats een advertentie of Bekijk gezochte boeken om verder te gaan.

Hoe werkt het?

Bovenaan de website kiest u de optie Plaats een advertentie, u wordt daar verzocht de beschikbare gegevens van de gezochte titel op te geven. Wij kijken vervolgens of het boek al wordt aangeboden op Boekwinkeltjes.nl, waarna u kunt verder gaan om uw persoonlijke gegevens aan te vullen. Het is mogelijk een account aan te maken en daarin meerdere advertenties te beheren.
Geplaatste advertenties blijven maximaal 2 maanden staan. Wanneer u het gezochte boek heeft gevonden kunt u in uw account de zoekadvertentie verwijderen.